HANNA Instruments Logo
SKU HI10482 Kategorija

pH elektroda a vino HALO Bluetooth® - HI10482

Sve cijene su bez PDV-a i bez troškova dostave, osim ako nije drugačije navedeno.

HI10482 HALO je Smart Bluetooth (Bluetooth 4.0) pH i temperaturna elektroda s Hanninim sustavom za sprečavanje začepljenja (CPS).

Ova elektroda ima jedinstveni spoj od posebno izrađenog stakla spojen s PTFE čahurom kako bi se spriječilo da čestice unutar uzorka začepe spoj. Osim specijaliziranog spoja, stakleno tijelo i sferna senzorska žarulja elektrode čine ga idealnim za uporabu u širokom rasponu primjena. Sva očitanja se prenose izravno na HI2202 edgeblu ili kompatibilni Apple ili Android uređaj koji pokreće Hanna Lab App.

Budući da su karakteristike HI10482 HALO elektrode od velike koristi za vinare, prosječna pH vrijednost vina je utjecala na odabir pufera za umjeravanje kada je elektroda uparena s kompatibilnim mjeračem. Općenito, pH između 3 i 4 je optimalan za većinu vina. Da bi se povećala točnost i osiguralo da se očekivana očitavanja međusobno slažu između točaka umjeravanja, pH 3.00 kalibracijski pufer se prikazuje umjesto pufera pH 4.01 kada je ovaj specifični HALO vezan na Hanna Lab App.

Kupujte sada s povjerenjem

kn 1.898,00

10 in stock

Zatražite ponudu

Ovaj se proizvod ne može kupiti na mreži. Ispunite obrazac kako biste dobili ponudu, hvala.

Tehnologija sustava za sprečavanje začepljenja (CPS).

CPS tehnologija je inovacija za poboljšanje pH mjerenja u vinu i uzorcima koji imaju visok sadržaj krutih tvari. Konvencionalne pH elektrode koriste keramičke spojeve koji se mogu brzo začepiti od čvrstih tvari koje se nalaze u soku i moštu. Kada je spoj začepljen, elektroda ne radi ispravno i može doći do pogrešnih očitanja. CPS tehnologija koristi spoj od posebno izrađenog stakla spojen s pokretnom PE čahurom kako bi se spriječilo začepljenje. Posebno izrađenog stakla omogućuje pravilan protok tekućine, dok PE omotač odbija krute tvari. Kao rezultat, pH elektrode s CPS tehnologijom trebaju i do 20 puta dulje da bi bile zaprljane u usporedbi s konvencionalnim elektrodama. Kada elektroda postane zagađena, PE čahura se može pomaknuti kako bi se očistila površina stakla koja obnavlja spoj i produžuje životni vijek sonde.

pH electrode for wine
pH electrode for wine

Punjiva

HI10482 je pH elektroda s duplim spojem koja se može ponovno puniti. Napunite otopinu iz unutrašnjosti sonde, a ona će se difundirati kroz stakleni spoj dok je u uporabi i kada je u otopini za čuvanje. Otopinu elektrolita treba dodati u sondu kada razina padne više od 1 cm od rupe za punjenje kako bi se održao dobar protok koji se postiže odgovarajućim tlakom u vrhu elektrode.

Ugrađeni temperaturni senzor

HI10482 ima ugrađeni senzor temperature termistora koji se nalazi na vrhu pH elektrode. Temperaturni senzor termistora osigurava visoku točnost očitanja temperature i trebao bi biti što je moguće bliže pokaznoj pH elektrodi kako bi se kompenzirao učinak temperature na membranski potencijal. U vinu je važno imati ugrađeni senzor temperature jer su izmjerene pH
vrijednosti više od 3 pH jedinice udaljene od izopotencijalne točke. Što je dalje od izopotencijalne točke veći je utjecaj temperature na promatrano očitanje.

Prilagođena vrijednost kalibracijskog pufera

Prosječna pH vrijednost vina utječe na izbor pufera za umjeravanje koji bi se trebali koristiti. Općenito, većina vina ima završen pH između 3 i 4. Kako bi se osigurala mjerenja visoke točnosti, HI10482 traži pufer pH vrijednosti 3,00 umjesto pH 4,01. To omogućuje da kalibracija grupira očekivanu vrijednost koja se mjeri.

Formulacija stakla opće namjene

Staklo opće namjene (GP) pruža najbolji odziv u cijelom rasponu pH i može se koristiti za širok raspon primjena.

Pokretna CPS čahura na spoju

Tehnologija za sprječavanje začepljenja (CPS) dizajnirana je za mjerenje pH u soku od vina i uzorcima koji moraju imati visok sadržaj krutih tvari. CPS tehnologija koristi spoj od posebnog stakla koji omogućuje pravilan protok tekućine pomoću PTFE čahure koja odbija krute tvari. Kada se HALO zaprlja, PTFE čahura se može pomaknuti kako bi se očistila površina stakla koja obnavlja spoj što rezultira 20x duljim vijekom trajanja elektrode.

Glass Body Refillable pH Electrode
Glass Body Refillable pH Electrode

Ugrađeni temperaturni senzor

HI10482 ima senzor temperature termistora ugrađen u vrh pH elektrode. Temperaturni senzor na bazi termistora osigurava visoku točnost očitanja temperature, dok se nalazi na vrhu elektrode, što omogućuje brzo određivanje temperature jer utječe na učinak na potencijal staklene membrane.

Punjiva

HI10482 je punjiva elektroda. Napunite otopinu iznutra i raspršiti će se kroz keramičku spojnicu kako se koristi u otopini za čuvanje. Otopinu elektrolita treba dodati u sondu kada razina padne više od 1 cm od rupe za punjenje kako bi se održao dobar protok koji se postiže odgovarajućim tlakom u vrhu elektrode.

Specifikacije

pH

Raspon

0,00 to 12,00

Referentni spoj

dupli, Ag/AgCl

Spoj

pokretan, otvoreni spoj

Nadopuna elektrolita

3.5M KCl

Materijal tijela

Staklo

Oblik sonde

kupolasti

Raspon radne temperature

0 do 80°C (32 do 176°F)

Duljina tijela / ukupna duljina

120 mm / 195 mm

Vanjski promjer

12 mm (staklo)

Vrsta priključka

Bluetooth Smart (Bluetooth 4.0), 10 m (33 ‘) raspon

Vrsta baterije

CR2032 3V litijska / otprilike 500 sati

Radni uvjeti

0 do 50°C (23 do 122°F); elektronički modul nije
vodootporan

Informacije o naručivanju

HI10482 (HALO) se isporučuje s otopinom za skladištenje, otopinom za čišćenje, otopinom pufera pH 7.01, otopinom pufera pH 3.00, otopinom za punjenje, baterijom, certifikatom kvalitete i listom s uputama

Dodatne informacije

Additional information

Industrija

Parametar

Zatražite ponudu

Napomena: polja označena sa * su obavezna.

Ne možete pronaći ono što trebate?

U našem katalogu imamo preko 3000 proizvoda. Registrirajte se sada i preuzmite katalog ili nas kontaktirajte i provjerite možemo li vam pomoći.

Login

Login to your account or create one right now to access to our exclusive content.

Prijava

Prijavite se na svoj račun ili ga kreirajte odmah kako biste pristupili našem ekskluzivnom sadržaju.