HANNA Instruments Logo
SKU HI70621L Kategorija

Otopina za čišćenje za masnoća kože i sebuma (500 mL) - HI70621L

Sve cijene su bez PDV-a i bez troškova dostave, osim ako nije drugačije navedeno.

HI70621L je neutralna, učinkovita otopina za čišćenje za masnoće kože koja je posebno formulirana za uporabu u primjenama gdje pH elektroda može biti obložena kožom, masnoćama i sebumom. Elektrode mogu postati prljave od uporabe i dati će netočne rezultate čak i dok ispravno očitavaju pH u puferu. Hanna otopine za čišćenje eliminiraju nečistoće i ostatke koji su ostavljeni na elektrodnim površinama prilikom uranjanja u uzorke tijekom mjerenja i nepravilno pohranjeni. Hanna predlaže čišćenje elektrode i spoja vaše elektrode redovito kako bi se osiguralo da je sonda uvijek čista i spriječilo bilo kakvo začepljenje spoja.

  • Posebno formulirana otopina za čišćenje za uklanjanje masti kože i sebuma iz pH elektrode
  • Zrakonepropusna boca s nepropusnom zaštitom kako bi se osigurala kvaliteta
  • Datum isteka i broj lota jasno označen na boci

Kupujte sada s povjerenjem

kn 221,00

5 in stock

Zatražite ponudu

Ovaj se proizvod ne može kupiti na mreži. Ispunite obrazac kako biste dobili ponudu, hvala.

Otopina za masnoće kože i sebuma (500 mL)

Najčešći uzrok netočnosti mjerenja pH je nečista ili nepravilno očišćena elektroda. To je vrlo važno napomenuti, jer, tijekom kalibracije, instrument pretpostavlja da je elektroda čista i da će krivulja standardizacije stvorena tijekom postupka kalibracije ostati valjana referenca do sljedeće kalibracije. Većina pH metara trenutno dostupnih na tržištu omogućiti će napon odmaka od približno ±60 mV. Odstupanje od 0 mV nije neobično, ali idealno ne bi trebalo biti veće od ±30 mV. Postupak kalibracije kompenzira promjenu napona offseta. Ako mV offset i dalje odstupa i mjerač je kalibriran s prljavom elektrodom onda će rezultirati netočnim očitanjima.

Serija otopina za čišćenje osigurava maksimalnu učinkovitost i točnost senzora kada se koriste za određenu primjenu. Čišćenje je brza i učinkovita rutina koju treba redovito izvoditi kao preventivnu mjeru protiv korištenja prljave elektrode i kako bi se osiguralo da se spoj nebi začepio. HI70621L je otopina za čišćenje kožnih masnoća izrađena posebno za aplikacije koje uključuju mjerenje pH kož, gdje elektroda može postati kontaminirana od masti ili sebuma.

 

Zrakonepropusna boca s nepropusnom zaštitom

  • Osigurava kvalitetu i svježinu otopine

Svaka boca označena brojem lota i datumom isteka

  • Hanna otopine za čišćenje su posebno formulirane da imaju rok trajanja od 5 godina od proizvodnje za neotvorenu bocu.

Dodatne informacije

Additional information

Zatražite ponudu

Napomena: polja označena sa * su obavezna.

Ne možete pronaći ono što trebate?

U našem katalogu imamo preko 3000 proizvoda. Registrirajte se sada i preuzmite katalog ili nas kontaktirajte i provjerite možemo li vam pomoći.

Login

Login to your account or create one right now to access to our exclusive content.

Prijava

Prijavite se na svoj račun ili ga kreirajte odmah kako biste pristupili našem ekskluzivnom sadržaju.